Trigo har mange faste oppdrag og kontinuerlig med avtaler om behandling og trening. I tillegg har vi jevnlig noen mer spesielle oppdrag og det er annet som skjer. Dette tenker vi å dele med deg, enten som inspirasjon eller som invitasjon om å delta. I nærmeste fremtid skjer dette: 


I disse førjulstider har vi ikke noe spesielt som skjer. Vi legger planer for det som skal skje etter nyttår. Følg med på hva hva vi kan tilbyr da. 

Etter nyttår går også turen igjen til Kina med mer kunnskapsformidling på programmet.

Og her er noe av det som har skjedd i det siste:

Tirsdag 21.november arrangerte vi workshop:  

Hvordan få mer energi i hverdagen

 De som deltok fikk med seg blant annet:
• Hvordan spise litt sunnere
• Hvordan styre unna fristelser hjemme og i besøker
• Hva er lurt å ha i kjøleskapet
• Enkle tips til å bli litt mer aktiv i hverdagen

Les mer om workshopen her

22.november holdt vi foredrag for ca 30 trenere i Bønes fotball og Bønes håndball. Tema var spillerutvikling og behovet for samarbeid internt i en idrett og på tvers av idrettene. 

Dagen etter, 23.november, var det tennisspillere og deres foreldre som fikk høre et foredrag om "Å være trent for å trene godt": Også her var det ca 30 personer som blant annet fikk høre om hvordan man kan legge grunnlaget for god idrettsprestasjoner og -opplevelser. 


 

  • 7-8.10 og 21-22.10 arrangerte vi slyngetreningskurs for fysioterapistudenter her i Bergen. Dette er et kurs som Trigo har utviklet for Jungle Sports, et kurs som har blitt gjennomført over store deler av verden. Totalt 33 studenter deltok på kursene.

  • 20. oktober holdt vi foredrag for bedriftsidrettslaget til Statoil. Ca 50 ansatte fikk med seg kunnskap og tips om idrettsskader. Så klart lærte de om Trigomedisin.