Trigo har mange faste oppdrag og kontinuerlig med avtaler om behandling og trening. I tillegg har vi jevnlig noen mer spesielle oppdrag og det er annet som skjer. Dette tenker vi å dele med deg, enten som inspirasjon eller som invitasjon om å delta. I nærmeste fremtid skjer dette: 
 

1.februar holder vi foredrag for tennisspillere på Bergen Tennis Arena. Trigo jobber med flere og flere unge tennisspillere.  Denne gangen er det de voksne som skal få noen tips for å fremme tennisglede og unngå skader og problemer. Foredraget heter "Skadefri - for energi, helse og tennisgledeI slutten av april drar Frode tilbake til Singapore for å holde kurs og gi opplæring til kurslærere. Etter dette har vi forhåpentligvis ambassadører til å spre Trigo-kunnskap i Singapore, Sør-Korea, Hong Kong og andre land i Asia.


 

Og her er noe av det som har skjedd i det siste:19.januar gjennomførte vi undervisning for sjøkrigsskolekadetter i idrettsskader og skadeforebygging. Dette er femte året på rad vi bidrar med dette.

 
 

I uke 2 var Frode en tur til Kina for å formidle kunnskap om aktive behandling generelt og slyngetrening spesielt. Han holdt kurs for leger og fysioterapeuter og besøkte noen sykehus for å demonstrere aktiv behandling. Kineserne var svært fornøyd og uttrykte tydelig behovet for flere  besøk fra Norge.  

  • 7-8.10 og 21-22.10 arrangerte vi slyngetreningskurs for fysioterapistudenter her i Bergen. Dette er et kurs som Trigo har utviklet for Jungle Sports, et kurs som har blitt gjennomført over store deler av verden. Totalt 33 studenter deltok på kursene.

  • 20. oktober holdt vi foredrag for bedriftsidrettslaget til Statoil. Ca 50 ansatte fikk med seg kunnskap og tips om idrettsskader. Så klart lærte de om Trigomedisin.